Garage - Carrosserie - Verkoop Tweedehandswagens Specialiteit MERCEDES

Roest verwijderen

Roest verwijderen is eenvoudigWij kunnen uw auto herstellen wanneer deze is aangetast door roest.

De meest voorkomende problemen vindt men bij de deurdrempels en het chassis. Deze kunnen hersteld worden door middel van een nieuwe plaat in te lassen en dit volgens de normen van de technische keuring (schouwing). Meestal worden deze gebreken daar dan ook opgemerkt en krijg je hierdoor een rode kaart (herkeuring).

Wanneer de laswerken aan 1 van de deurdrempels dienen te gebeuren bepaalt u zelf de verdere afwerking na de laswerken (herstelling).

Hierbij heeft u drie mogelijkheden:

  1. Het laswerk wordt voorzien van een laagje zinkspray
  2. Afwerking door een laag zinkspray en daarna een laag steenslag
  3. Zelfde als stap 1 en 2 maar verder afgewerkt met een laklaag

De 3de stap betekent dan ook dat er van de herstelling niets meer te zien is. Laswerken aan het chassis onderaan worden altijd voorzien van een nieuwe laag antiroest (dinitrol, steenslag).

Als de herstelling dient te gebeuren omwille van een herkeuring (afgekeurd, rode kaart) kunnen wij ook de herkeuring voor u uitvoeren.

Indien er nog andere punten zijn waarbij een herstelling moet uitgevoerd worden, kunnen wij u uiteraard hierbij ook met raad en daad bijstaan door onze jarenlange ervaring in de auto sector!

Meer informatie?

Heeft u een probleem met uw wagen of wil u meer informatie? Vul dan het onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.