Garage - Carrosserie - Verkoop Tweedehandswagens Specialiteit MERCEDES

Onderhoud en herstellingen auto's en bestelwagens

Onderhoud en herstellingen auto'sGarage Flamez VD Cars zorgt ervoor dat het onderhoud en herstellingen aan uw wagen of bestelwagen met grote zorg en oog voor detail worden uitgevoerd. Wij sluiten geen compromissen wanneer het om uw veiligheid gaat.

Een nieuwe werkplaats voor een nog betere service

Onze ruime werkplaats staat ons toe om snel en efficiënt te herstellen en onderhouden. Onze werkplaats is op een moderne en ergonomische manier ingericht terwijl ook ruime aandacht werd besteed aan milieuvriendelijke maatregelen (vloeistofdichte vloeren, aparte opslagplaats voor gevaarlijke stoffen, olieafscheiders voor het afscheiden van oliehoudende stoffen uit het afvalwater).

Alle gangbare merken

Wij voeren herstellingen en onderhoud uit voor wagens van alle gangbare merken zoals: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo.

Bij nieuwe auto's welke nog onder garantie zijn hoeft u zich om uw garantie geen zorgen te maken. Het is immers de constructeur welke de garantie geeft, ongeacht waar u het periodieke onderhoud van uw auto heeft laten uitvoeren.

Ondanks het feit dat wij met dezelfde onderdelen werken als die welke oorspronkelijk door de fabrikant van uw wagen werden geplaatst, bent u bij ons heel wat goedkoper af dan bij uw merkgarage. 

Onderhoud en herstellingen met een snelle service en kwalitatieve wisselstukken

Onze lange openingstijden zorgen voor een efficiënte planning van onderhoud en herstellingen en van een soepele regeling voor het brengen of afhalen van uw auto. U bent bij ons zowel als particulier, zelfstandige of beheerder van een uitgebreid wagenpark aan het juiste adres.

Wisselstukken worden tot maar liefst drie keer per dag geleverd zodat we bijna feilloos kunnen garanderen dat elk groot of klein onderhoud en elke herstelling binnen de afgesproken termijn kan worden uitgevoerd.  Onze leveranciers in auto onderdelen beschikken over een grote voorraad kwalitatieve wisselstukken van gerenomeerde merken. We kunnen u dan ook garanderen dat uw wagen op een kwalitatieve manier hersteld wordt met gebruikmaking van originele onderdelen. 

Dankzij onze takeldienst wordt u ook in geval van pech zeer snel verder geholpen. 

Moderne diagnoseapparatuur voor een vakkundige probleemanalyse en motormanagement

Wij beschikken over eigen diagnoseapparatuur van Bosh uit de KTS-reeks, waarmee wij zelf snel en efficient in staat zijn om een accurate diagnose te stellen in geval van problemen met het motormanagement bij recente wagens van vrijwel alle merken. Deze apparatuur heeft alle functies welke bij een modern motormanagement aan bod komen zoals het resetten van servicemelders en waarschuwingssystemen, SIS-foutopsporing, beheer van electronische bandenspanningsmeters en resetten van electronische remklauwen (bvb. Mercedes).

Naast deze Bosh KTS-testbank beschikken wij ook over andere geavanceerde apparatuur zoals toestellen voor het vervangen en uitlijnen van banden en apparatuur voor het afregelen van uw lichten, zodat wij bij het klaar maken van uw voertuig voor de autokeuring zo goed mogelijk kunnen anticiperen op de inspectie waar uw auto straks wordt aan onderworpen.

U kan bij ons terecht voor alle kleine en grote herstellingen en voor het periodiek onderhoud van uw auto. Verder kan u ook bij ons terecht voor ondermeer:

  • nazicht voor de autokeuring
  • grondige controle vooraleer u op vakantie vertrekt
  • vervangen van de batterij, banden (ook winterbanden)
  • vervangen van de distributieriem
  • het winterklaar maken van uw wagen (wintercheck)
  • vervangen van uitlaten
  • vervangen en regelen van remmen
  • Herstellen van uw wagen na een autoongeluk (carrosserie en technische uitrusting)
  • CO-regeling
  • Herstellen van technische mankementen

Meer informatie?

Heeft u een probleem met uw wagen of wil u meer informatie? Vul dan het onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.